Halarsitz

torsdag 01 feb 2024 19:00

Det börjar bli ett bra tag sedan biologerna fick samlas på F och skåla med varann… Under de sista veckorna i december och första veckan i januari har alla varit upptagna med sitt, och Biologicas utrymmen har ekat tomma. Lutfisken har många fått ta del av, och kanske även en liten gädda hittades bland julbordet? Fyrverkerierna lyste upp hela himlen vid nyårets tolvslag, och ännu då kunde man njuta av ledigheten. Men, nu har labbrockarna återigen tagits i bruk, med lärarna ståendes framför oss förvirrade studeranden med pekpennan i högsta hugg. Allvaret har börjat än en gång.

Men väntas nu, låter inte vissa saker som nämndes smått bekanta inom Biologica? En gädda, en labbrock och en lärare? Just ja… det finns ju tre av oss! Så vad vore inte bättre än en traditionsenlig halarsitz, denna gång med en liten twist? Så, låt oss kickstarta 2024 med årets första sitz den 1.2.2024 på F! Ta på dig din grönvita halare, men klä även ut dig till något inom det du studerar (CMB/MMB/Ämneslärare), så får vi en gång för alla koll på vad alla av oss studerar!

Det totala antalet platser till sitzen är 70, varav två är reserverade till sångledarna! Anmälan öppnar för medlemmar den 23.1.2024 kl 12:00. För övriga öppnar anmälan den 24.1.2024 kl 12:00. Observera att eventuella avanmälningar bör meddelas till [email protected] senast den 30.1.2024 kl.23:59, annars hamnar du att betala hela sitzpriset ifall ingen ersättare hittas.

Sitzen kostar 14€ (12€ alk.fri). Till sitzpriset hör ett förfriskningspaket med välkomstdricka, 2 snapsar och punsch till kaffet. Biologicas krysskort används under sitzen och dessa kan införskaffas på kansliturerna!

Betalningen sker till Biologicas MobilePay 21926 med meddelandet "Halarsitz+namn", var beredd att visa upp betalningen innan sitzen. 

Vad? Halarsitz med en twist

Var? F

När? 1.2, Helan går 19:00 och dörrarna öppnas kl. 18:30

Hur? Halare + något inom det du studerar

Varför? För att vi har saknat att få sitza!

KOM IHÅG ATT LOGGA IN FÖR ATT KOMMA TILL MEDLEMSANMÄLAN!

Anmälning

Anmälningstiden gick ut för 4 veckor sedan

Deltagarlistan har gömts eftersom det här är ett gammalt evenemang, kontakta styrelsen vid behov.