Nära och Kära sitz

fredag 01 mar 2024 19:00

Hejjj alla nära och kära <3

Är ni sugna på att festa tillsammans med era syskon, föräldrar eller vänner? Då är det här den rätta sitzen för er!

Dra er till Åbo och kom och sitza på F den 1.3.2024, där det utlovas god mat och roligt umgänge. Sitzen kostar endast 15€ (alk.fri 13€) och till föfriskningspaketet hör välkomstdricka, 2 snapsar och punch till kaffet. Biologicas krysskort används under sitzen och dessa kan införskaffas på kansliturerna samt på plats före sitzen!

 

Om du redan funderat på vad du ska ha på dig under sitzen, så har vi ett enkelt svar. Nära och kära betyder förstås att ni ska klä ut er till det som er avec symboliserar, exempelvis klä ut er till vad er kompis studerar eller vad er förälder jobbar medwink

 

Anmälan öppnar för medlemmar den 12.02.2024 kl 12:00. För övriga öppnar anmälan den 13.02.2024 kl 12:00. Observera att eventuella avanmälningar bör meddelas till [email protected] senast den 18.02.2024 kl.23:59, annars hamnar du att betala hela sitzpriset ifall ingen ersättare hittas.

 

Till sitzen finns 30 platser för medlemmar och 30 för deras kompisar/avecs. Medlemmen anmäler sig själv och sin avec i anmälningsformuläret. Kom ihåg att fylla i både dina egna och din kompis uppgifter, alltså se till att få all info av dem på förhand (epostadress, alkohol/alkoholfri och diet)!

 

Betalningen sker till Biologicas MobilePay 21926 med meddelandet "Nära och kära+namn", var beredd att visa upp betalningen innan sitzen. 

 

Hoppas vi ses i Åbo den 1.3 och kan festa tillsammans och lära känna varandra bättre <3

 

Ha de bra!

 

Vad? Nära och kära sitz 

Var? F

När? 1.3, Helan går 19:00 och dörrarna öppnas kl. 18:30

Hur? Utklädd till sin avec

Varför? För att vi har saknat att få umgås tillsammans med våra nära och kära långt bort ifrån

KOM IHÅG ATT LOGGA IN FÖR ATT KOMMA TILL MEDLEMSANMÄLAN!

 

Anmälning

Anmälningstiden gick ut för 3 månader, 3 veckor sedan

Deltagarlistan har gömts eftersom det här är ett gammalt evenemang, kontakta styrelsen vid behov.