Kvällsevenemang med SvNK

fredag 19 apr 2024 18:00

Ska ni delta i något av företagsbesöken i Helsingfors och känner er sugna på att träffa nya likasinnade människor? Eller vill ni veta mer om vem som studerar vid Helsingfors Universitet? Då är detta kvällsevenemang något för dig! Vi har nämligen ordnat gemensamt program med Svenska Naturvetarklubben rf vid Helsingfors Universitet samma kväll som företagsbesöken hålls i Helsingfors. 

 

Kvällsevenemanget kommer bestå av bland annat ölkubbsturnering, så ifall ni vill delta i turneringen kan ni skriva ert lagnamn i anmälan! Man kan även delta som åskådare så lagnamnet i anmälan är inte obligatoriskt. Under kvällsevenemanget kommer det även finnas möjlighet att införskaffa förfriskningar, men annars är evenemanget gratis! 

 

Anmälan till kvällsevenemanget öppnar den 26.3.2023 kl.12:00 och det finns 25 platser! De som deltar i företagsbesöket har förkörsrätt till kvällsevenemanget, men om ni har vägarna förbi Helsingfors och jätte gärna vill delta i evenemanget är ni mycket välkommna också! Vid dåligt väder kommer vi ha inomhusprogram i "Klubben".

 

Ha de bra och hoppas vi ses i Helsingfors för att knyta kontakter med SvNK! Kom även ihåg att klä er enligt väder och att halare inte får användas på barer på vardagar, så om ni tänkt fortsätta kvällen efter kvällsprogrammet behövs inte halaren tas med till Helsingfors :)

 

KOM IHÅG ATT LOGGA IN VID ANMÄLNINGEN!

Anmälning

Anmälningstiden gick ut för 6 dagar, 11 timmar sedan

Det finns 27 platser!

Anmälda

# Namn
1 Affi
2 Annika Arts
3 Lilla Walter
4 maria widenius
5 Otso