Save The Date 18.11.2023!

 

Biologica rf kommer att ordna en karriärdag och en alumnsitz den 18.11.2023. Kom med och träffa gamla vänner och skapa nya bekantskaper med alumner från Biotica, Dendritium och nuvarande studerande och alumner från ämnesföreningen Biologica rf.

Vi kommer med mera information vid ett senare tillfälle, men vi vill gärna få kontakt med er, våra alumner, och skapa ett nätverk. Anmälan för karriärdagen och sitzen kommer senare här på nätsidan. Ifall ni vill bli en del av alumnnätverket, få mail direkt då anmälan öppnar (postas även på sociala medier) och även få information om vår framtida alumnverksamhet (vi lovar att inte spamma er), gå till fliken alumner > alumnnätverk och fyll i dina uppgifter!


 

PS. Ta kontakt med oss ifall du är intresserad av att delta i evenemangets planerande! Vi tar gärna emot tips och idéer.

 

Styrelsen för Biologica vid Åbo Akademi rf kan kontaktas via e-post: [email protected].

 

Vem är vi?

Biologica rf är en ämnesförening för oss som studerar biovetenskaper samt lärarstuderande med biovetenskaplig inriktning vid Åbo Akademi. Vi är en ung förening med gamla rötter. År 2019 grundades vi genom en sammanslagning av ämnesföreningarna Dendriticum rf (1970) och Biotica vid Åbo Akademi rf (1977).


 

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/biologica-rf/

Instagram: https://www.instagram.com/biologica_rf/

Facebook: https://www.facebook.com/Biologicarf